Karmínové zlato : kulinářské krimi /

Další detektivní román z gastronomického prostředí v hlavní roli s kuchařem a samozvaným detektivem Xavierem Kiefferem. Kdo by čekal, že některé ryby mají větší cenu než lidský život!? Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na...

Celý popis

Série: Šéfkuchár Xavier Kieffer, část 2
Hlavní autor: Hillenbrand, Tom, 1972-
Další autoři: Ryčl, František, 1961-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Německy
Vydáno: Brno : MOBA, 2024
Vydání: Vydání první
Témata:
Conspectus: 821.112.2-3
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Chotiměř

Barcode Stocknumber Callnumber Umístění Stav Issues
315200349954 343183 D Beletrie Dostupné