Karmínové zlato : kulinářské krimi /
Další detektivní román z gastronomického prostředí v hlavní roli s kuchařem a samozvaným detektivem Xavierem Kiefferem. Kdo by čekal, že některé ryby mají větší cenu než lidský život!? Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na...
Série: |
Šéfkuchár Xavier Kieffer, část 2 |
---|---|
Hlavní autor: | Hillenbrand, Tom, 1972- |
Další autoři: | Ryčl, František, 1961- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Německy |
Vydáno: |
Brno :
MOBA,
2024
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Conspectus: | 821.112.2-3 |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 02261nam a2200445 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 138075 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20240208143942.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 240119s2024 xr g 000 f cze | ||
015 | |a cnb003575582 | ||
020 | |a 9788027912988 |q (vázáno) | ||
040 | |a ABG001 |b cze |e rda | ||
041 | 1 | |a cze |h ger | |
044 | |a xr |c CZ | ||
072 | 7 | |a 821.112.2-3 |x Německá próza, německy psaná |9 25 | |
080 | |a 821.112.2-31 |2 MRF | ||
080 | |a (0:82-312.4) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Hillenbrand, Tom, |d 1972- |7 pna2014845006 |4 aut | |
240 | 1 | 0 | |a Rotes gold. |l Česky |
245 | 1 | 0 | |a Karmínové zlato : |b kulinářské krimi / |c Tom Hillenbrand ; překlad František Ryčl |
250 | |a Vydání první | ||
264 | 1 | |a Brno : |b MOBA, |c 2024 | |
300 | |a 286 stran ; |c 21 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Přeloženo z němčiny | ||
500 | |a Terminologický slovník | ||
520 | 2 | |a Další detektivní román z gastronomického prostředí v hlavní roli s kuchařem a samozvaným detektivem Xavierem Kiefferem. Kdo by čekal, že některé ryby mají větší cenu než lidský život!? |b Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na nejexkluzivnější večírky. Jenže nóbl dinner u pařížského starosty skončí už po předkrmu: Rjúnosuke Mifune, proslulý specialista na suši, záhadně umírá a diagnóza zní jasně: otrava rybou. Jenže Kieffer o výsledcích vyšetřování pochybuje, obzvláště když se objeví několik podstatných nesrovnalostí. Možná jsou některé ryby skutečně nad zlato a mají větší cenu než lidský život... Nakladatelská anotace. | |
655 | 7 | |a německé romány |7 fd132945 |2 czenas | |
655 | 7 | |a detektivní romány |7 fd132010 |2 czenas | |
655 | 9 | |a German fiction | |
655 | 9 | |a detective novels | |
700 | 1 | |a Ryčl, František, |d 1961- |7 js20030317007 |4 trl | |
787 | 0 | 8 | |i Z cyklu: |t Šéfkuchár Xavier Kieffer |g 2 |
910 | |a LTG001 | ||
942 | |2 ddc |c KN | ||
999 | |d 138075 | ||
993 | |0 0 |1 315200349954 |2 ddc |4 0 |6 D |7 0 |9 264098 |a 213.73 |b 0 |c 343183 |d 2024-02-08 |e 0 |f CHO |g D |h 319.00 |i 6 |l D |r 2024-02-27 |t 6 |w 2024-02-08 |y KN |z FIC |